Nyheter

Justert "trusselbrev"

Norsk Redaktørforening og Norsk Journalistlag har publisert en ny, revidert versjon av sitt felles "trusselbrev".

Kritiske til ny "sikkerhetslov"

Medieorganisasjonene er svært kritiske til Forsvarsdepartementets utkast til en ny lov om opptak og bruk av informasjon om skjermingsverdige objekter". 

#ETTMINUTT - her er praktisk info

6. mars oppfordres redaktørstyrte medier til å delta i kampanjen #ETTMINUTT for å fremheve mediemangfold, journalistikk og troverdig informasjon. Her er all praktisk informasjon du trenger om kampanjen.

To trusseldommer

Bergen tingrett og Fosen tingrett har nylig avsagt to dommer om trusler mot journalister og redaktører i henholdsvis Fanaposten og Fosna-Folket.

Bli med og vis fram viktig journalistikk fra 2016

I tider der redaktørstyrte medier blir utfordret, er det viktigere enn noen gang å synliggjøre betydningen av fri og uavhengig journalistikk. I seks år har Norsk Redaktørforening laget en nasjonal redaksjonell årsrapport i samarbeid med med medlemmene. Også i år inviterer vi deg til å bidra. 

Vil skrote ny sikkerhetslov

"Vår anbefaling er at utredningen legges i en skuff", skriver Norsk Presseforbund, Norsk Journalistlag og Norsk Redaktørforening i sitt høringssvar til forslaget om en ny "sikkerhetslov". 

Ledelse, etikk og juss - skaff deg bedre oversikt

Bli bedre på konfliktløsning, tidsstyring og lønnsforhandlinger. Lær deg de viktigste reglene for når du kan sitere, låne og videreformidle innhold. Bli dyktigere på etiske vurderinger og lær deg kunsten å inngå minnelige ordninger. Her er NR Kompetanse 2017.