Hjelp med skattelistene - nå kan du få tilgang til Taxy 2022

NR tilbyr også i år redaksjonene tilgang til programvaren Taxy, som er et spesialprogram for behandling av skattedataene. Programmet gjør det lettere å importere og behandle dem i mer egnede programmer.

Skattelistene for 2021 blir tilgjengelige 7. desember 2022 kl. 05:00 både for publikum på skatteetaten.no og for redaksjoner som har forhåndsbestilt fullstendige lister.  

I år som tidligere vil NR tilby redaksjonene tilgang til programvaren Taxy, som er et spesialprogram for behandling av skattedataene, og som gjør det lettere å importere og behandle dem i mer egnede programmer. 

Taxy er nå klargjort og tilgjengelig.

De redaksjonene som bestiller tilgang til Taxy får påloggingsinformasjon, brukernavn og passord når tilgangen er bestilt. Når du logger deg inn, får du all nødvendig informasjon om installering og bruk av programvaren. Vi råder redaksjonen til å prøve ut programvaren i forkant av offentliggjøringen. 

NB! Vi anbefaler at alle installerer den oppdaterte programvaren i 2022-versjonen av Taxy. Det koster kroner 750,- for de redaksjonene som vil ha tilgang. Dette dekker NRs omkostninger til oppdatering og vedlikehold av programvaren, samt til support når dataene slippes. Hvert mediehus/redaksjon må bestille egen tilgang til Taxy. Det er altså ikke anledning til å bestille på ”konsernnivå”.

Vær oppmerksom på at programvaren kun virker på Windows. 

Tilgang til Taxy kan bestilles her.

For spørsmål, ta kontakt med sekretariatet:

Reidun Kjelling Nybø, rkn@nored.no - 91 10 55 11

Solveig Husøy, solveig@nored.no - 91 15 08 84