Anne Jacobsen, direktør for NCE Media som er selve navet i Media City Bergen, ønsker velkommen til medialaben på høstmøtets andre dag, 2. november. 

NRs høstmøte - Bli med til Media City!

Deler av NRs høstmøte vil foregå på Media City i Bergen. Anne Jacobsen, direktør i NCE Media ønsker velkommen til medialaben i niende etasje. Her får du presentert gode innovasjonseksempler fra medieklyngen. Den røde tråden i høstmøtet er samarbeid. Vi skal diskutere etiske utfordringer ved events som redaksjonell plattform og lære om tillitsbasert ledelse. 

Bli med på høstens viktigste møteplass for redaksjonelle ledere. NRs høstmøte arrangeres i Bergen 1.-2. november. Omgivelsene er akkurat like kontrastfylte som hverdagen til norske redaktører - vi møtes i flunkende nye Media City og på ærverdige Grand Terminus noen meter unna. Den røde tråden i konferansen blir samarbeid, og vi kan love en stor bolk med "slik gjør vi det".

Alle snakker om at mediebransjen må samarbeide mer. Men blir det bare med praten? Eller er det noen som får det til - noen vi kan lære av?
På NRs høstmøte tar vi debatten videre med alle de viktigste aktørene til stede.

Konferansen starter kl 09.30 onsdag 1. november og varer til lunsj torsdag 2. november. MELD DEG PÅ HER

Deler av konferansen finner sted på Media City Bergen. I disse dager flytter de ulike mediehusene inn i nybygget. Her vil det også bli et sosialt arrangement 1. november. 

Programmet slippes fortløpende utover høsten. Temaet for konferansen blir samarbeid. 

Her er noen smakebiter:

  • Samarbeid - alle snakker om det, men hvordan komme lenger enn gode intensjoner?
  • Etikk og eventer - hva må vi være oppmerksom på
  • Tillit som ledelsesstrategi
  • Slik gjør vi det - det beste fra Media City
  • Hyllest til lokalavisene

Øyulf Hjertenes, sjefredaktør i Bergens Tidende og Silje Hovland, redaksjonssjef TV 2 vil lose deg igjennom høstmøteprogrammet.

Har du innspill til programposter- ikke minst om prosjekter i eget mediehus som fortjener oppmerksomhet på høstmøtescenen - så ta kontakt med oss snarest.

Priser

  • Deltakeravgift for medlemmer kr 3500, for ikke-medlemmer kr 4000
  • Sosialt arrangement onsdag kveld - kr 1100 (inkl vin) og 650 (ekskl vin). Dersom du ønsker å ta med ledsager på det sosiale arrangementet, meld fra til Monica Andersen

Hotellrom bestiller du selv. Grand Terminus like ved Media City tilbyr følgende priser: 1190 kr for enkeltrom og 1390 for dobbeltrom. 

Slik booker du: send en e-post til booking@grandterminus.no og oppgi referansekode 4130240. For å være garantert hotellrom må du bestille seinest 3. oktober.

 MELD DEG PÅ HØSTMØTET HER