Det er viktigere enn noen gang: #takkfortilliten

Takk til alle dere som bidrar, slik at vi kan fortsette å gjøre jobben vår. Takk til dere som åpner opp og deler informasjon. Takk for tips og for sterke meninger. Takk til deg som abonnerer. #takkfortilliten

Norge er hardt rammet av pandemien. Nå er det mange som står på for å redde liv og for å holde samfunnet i gang. Noen behandler syke, mens andre produserer mat, tømmer søpla og fyller varehyllene.

Journalistene jobber for at du skal vite hva som skjer, forstå hvorfor det skjer og være forberedt på hva som skjer videre. Hver eneste dag tas avgjørelser som får store konsekvenser for deg og ditt liv.

Nasjonale og globale kriser gir muligheter for dem som ønsker å spre falske nyheter og forsøke å manipulere folk. Nettopp da er det viktig at det finnes redaktørstyrte medier som gir deg informasjon du kan stole på.

 

Takk til alle dere som bidrar, slik at vi kan fortsette å gjøre jobben vår.

Takk til dere som åpner opp og deler informasjon. Takk for tips og for sterke meninger.

Takk til deg som abonnerer.

Det er viktigere enn noen gang.

#takkfortilliten

-----

Disse medieorganisasjonene står bak kampanjen: Norsk Presseforbund, Mediebedriftenes Landsforening, Norsk Journalistlag, Fagpressen, Norsk lokalradioforbund, Landslaget for lokalaviser og Norsk Redaktørforening.

Les mer om hvordan du deltar her.

Her samler vi viktig redaktørinformasjon om koronakrisen.