(Foto: NTB/NRK/Medier24/Agderposten/Anna-Julia Granberg/Sturlason)

Endelig kan vi møtes igjen!

3.-4 november gleder vi oss til å ønske dere velkommen til årets høstmøte. Vi lover masse fag, men også god tid til å nyte det sosiale redaktørfellesskapet. Nå kan du melde deg på!

Det kommer til å handle om ledelse – og vi får besøk av oljefondsjef Nicolai Tangen som både skal snakke om hvordan han leder og i tillegg dele sine erfaringer med mediene. HR-sjef Winta Negassi i Discovery vil utfordre oss på mangfoldsledelse. Andre sentrale temaer er redaktørrollen, forholdet til eierne og hvordan ny teknologi både kan styrke og undergrave demokratiet. Her bidrar blant annet teknologirådgiver Eirik Solheim i NRK Beta.

Det blir også mange muligheter for deling av gode eksempler fra bransjen. Dag 2 er workshop-basert og full av «slik gjør vi det»-eksempler. Klar Tale-redaktør Gøril Huse skal for eksempel lære oss å lage journalistikk som folk forstår. Journalistveteran Mette Bugge i Aftenposten skal snakke om hvordan vi får seniorene til å blomstre. Nylig ga hun ut boka "Senior".

Høstmøtet ledes av Sun Heidi Sæbø, Morgenbladet og Kathrine Lia, Agderposten.

Vi jobber med programmet nå. Har du forslag til sesjoner og temaer, så ta kontakt med oss.

Høstmøtet arrangeres i Oslo – blant annet i Pressens hus i Skippergata 24. Konferansen starter onsdag 3. november kl 10.00 og avsluttes med lunsj kl 13.00 torsdag 4. november.

Deltakelse koster kr 3800 kr for medlemmer og 4300 for ikke-medlemmer. Du har også anledning til å melde deg på digitalt. Det koster 1800 kr.

3. november kl 20.00 blir det middag i Pressens hus. Du melder deg på middagen via påmeldingsskjemaet.

MELD DEG PÅ HER

 

Hotell bestiller du selv. Her er noen forslag i nærheten.

Har du spørsmål? Ta kontakt en av oss i NR-sekretariatet.

Arne Jensen, generalsekretær - 90 77 87 47 - arne.jensen@nored.no
Reidun Kjelling Nybø, ass. generalsekretær - 91 10 55 11 – rkn@nored.no 
Monica Andersen, sekretær - 90 52 77 33 – ma@nored.no