Gjør deg klar for Medieleder 4. mai!

Gled deg! Snart skal vi møtes til fag og fest i Bergen igjen. Vi lover en stor dose mediepolitikk og et fremtidsverksted der vi vil holde deg oppdatert på det du som medieleder må vite akkurat nå. I tillegg får vi de beste rådene til Bodø/Glimts mentaltrener. Meld deg på Medieleder-konferansen her. Samtidig har du mulighet til å melde deg på Nordiske Mediedager 4.-6. mai til spesialpris.

MELD DEG PÅ HER

Se hvem som er påmeldt her (pr 6. april)

Bjørn Mannsverk er mentaltreneren som får en viktig del av æren for Bodø/Glimts suksess på fotballbanen. Den tidligere jagerpiloten kommer til Medieleder for å lære oss hvordan vi kan overføre arbeidsmetoden hans til mediehusene våre.

I tillegg blir det både fag, mediepolitikk og gode eksempler fra mediehusene. Vi jobber med et fremtidsverksted med påfyll av det viktigste du som medieleder må vite om kunstig intelligens og automatisering akkurat nå. Har du forslag til programmet, så ta gjerne kontakt med oss.

Her er programmet for fremtidsverkstedet på Medieleder:

  • AI, Meta, Avatar - Hva er greia? Schibsteds futurist, Anders Grimstad og VGs produktdirektør Ola Stenberg gir deg innsikt og utsikt.
  • Hacking, kildeavsløring og løsepenger - Hvordan sikrer du deg? Sikkerhetsekspert Runa Sandvik gir oss råd om hvordan vi sikrer kildene og oss selv mot overvåking. Konserndirektør Marte Ingul i Amedia deler erfaringer og gode råd etter hackingen i desember.
  • Hot eller not på mediehimmelen akkurat nå. NRKbeta gir oss oversikten.

Konferansen ledes av Kim Riseth, ansvarlig redaktør i Namdalsavisa og Ahmed Fawad Ashraf, debattredaktør i Avisa Oslo. Som vanlig er Medieleder et samarbeid mellom Mediebedriftenes Landsforening og Norsk Redaktørforening.

Medieleder 2022 arrangeres onsdag 4. mai fra kl 09.30 til kl 17.00 på Hotel Norge. Kvelden før, kl 19.30 tirsdag 3. mai, blir det kom-sammen-arrangement på Hotel Norge i regi av Norsk Redaktørforening. Rett etter konferansen 4. mai blir det åpning av Nordiske Mediedager i Grieghallen. Seinere samme kveld er det tid utdeling av Medieprisene i regi av MBL. 

- Vi gleder oss sånn over å endelig planlegge en ny fysisk konferanse i Bergen. Det er tre år siden sist, sier Trine Ohrberg, informasjons- og eventansvarlig i MBL.

Den første Medieleder-konferansen ble arrangert i Bergen i 2014. Da slo MBL sin årskonferanse sammen med NRs vårmøte. Seinere har de fleste av disse konferansene vært arrangert samme sted i forbindelse med Nordiske Mediedager. Men i 2020 ble konferansen avlyst pga. pandemien og i fjor ble konferansen arrangert digitalt.

- Vi vet at alle savner å mingle, så vi lover ekstra lange pauser og muligheter for nettverksbygging. Vi lover også et veldig bra faglig opplegg, tilpasset deltakernes behov. Nå lager vi programmet i detalj, så dersom dere har forslag til programposter er det bare å ta kontakt med oss sier Reidun Kjelling Nybø, ass. generalsekretær i NR.

 MELD DEG PÅ HER

Dette skjer i Bergen:

  • 3. mai kl 19.30 - Kom-sammen-arrangement på Hotel Norge. Norsk Redaktørforening er vertskap for samlingen med mat og drikke, mingling og faglige innslag på Pressefrihetens dag. Deltakelse koster 900 kr.
  • 4. mai kl 09.30 - Medieleder 2022 på Hotel Norge. Deltakeravgift: kr 2500 eks mva.
  • 4. mai kl 18.00 - Åpning av Nordiske Mediedager i Grieghallen. Alle som er påmeldt Medieleder kan delta her.
  • 4. mai kl 19.30 - Medieprisene deles ut på Ole Bull Scene Kryss av på påmeldingsskjemaet slik at du er sikret informasjon om når billettsalget til prisfesten startet. 
  • 5. - 6. mai - Nordiske Mediedager i Grieghallen. Du som deltar på Medieleder 2022 og er medlem i NR eller en ansatt i en MBL-bedrift får spesialpris på Nordiske Mediedager (kr 5900 eks mva).
    NB! Det er kun dersom du melder deg på mediedagene via vårt påmeldingsskjema at du får denne spesialprisen. 

Vi gleder oss til å se deg i Bergen i mai!

Har du spørsmål - kontakt en av oss i NR-sekretariatet

Reidun Kjelling Nybø, generalsekretær rkn@nored.no - tlf 91 10 55 11

Arne Jensen, seniorrådgiver, arne.jensen@nored.no - tlf 90 77 87 47