Gull & Gråstein til Lillestrøm

I år er det igjen klart for den populære Gull & Gråstein-konferansen. Konferansen går av stabelen i dagene 27.-29. oktober og er i år flyttet fra Sundvolden til Thon Hotel Arena på Lillestrøm.

Komiteen bak arrangementet, som er et samarbeid mellom lokallagene i Norsk Journalistlag og regionforeningene i Norsk Redaktørforening, har sendt ut følgende invitasjon:

Arrangementkomiteen for Gull og Gråstein 2017 ønsker med dette å invitere redaktører og journalister til Østlandets journalistfaglige konferanse. Gull & Gråstein er beregnet på journalister og redaktører på Østlandet, først og fremst fra fylkene Akershus, Oslo, Østfold, Vestfold, Telemark, Buskerud, Oppland og Hedmark. Vi håper mange av lokallagene også i år vil legge sine årsmøter til årets G&G-konferanse.

Årets komité har hatt en kort virkeperiode, men det er med glede og stolthet at vi etterhvert kan presentere et program til nytte, inspirasjon og med programposter med faglig påfyll for både journalister og redaktører. Programmet presenteres fortløpende på konferansens hjemmeside, hvor man i løpet av kort tid også vil finne påmeldingsdetaljer, priser og påmeldingsskjema.

 Tid: Fredag 27. til søndag 29. oktober 2017.

Sted: Thon Hotel Arena ved Norges varemesse i Lillestrøm.

Nettsiden finner du her: www.gulloggraastein.no

Meld deg inn i gruppen vår på facebook. https://www.facebook.com/Gull-og-Gr%C3%A5steinkonferansen-199145216769459/?fref=ts

Konferansen ble holdt første gang i 2006. Da ble den arrangert på Oscarsborg. I 2007 flyttet den til Sundvolden i Hole kommune. Vi ber alle merke seg at konferansen i 2017 nå er flyttet til Lillestrøm. Konferansen holdes annethvert år.

Deltakerne eller redaksjonene betaler en egenandel på 2.000 kr per deltaker som dekker alt utenom drikke til middagen, samt reise til og fra. Resten av kostnadene dekkes av vederlagsmidler som fordeles av Norsk Journalistlag. Forhåpentligvis ser mange redaktører nytten av en slik konferanse, og finner midler til å støtte journalistene og redaktørene i deres hunger etter faglig påfyll, inspirerende ordskifter, tankevekkende foredrag og nettverksbygging.

Vi gleder oss til å se mange av dere på Gull og Gråstein 2017 i Lillestrøm.

Søre Osen 28. juni 2017

May-Britt Bjørlo Henriksen

Leder Gull og Gråstein 2017