Foto: Istock

NR kompetanse - her er høstmenyen

Fire kurs - i alt fra sosiale medier og tidsstyring til hvordan takle klager. Og så et etisk kræsjkurs som passer for alle operative redaksjonelle ledere. Det er kursene NR tilbyr i høst.

Torsdag 26. sept – Slik takler du klager

Lær hvordan du best møter PFU-klager, søksmål, trusler og kritikk. Egen bolk som gir deg oppskriften på minnelig ordning. Målgruppe: ansvarlige redaktører og andre som behandler PFU-klager. Kursledere: generalsekretær Arne Jensen, ass. generalsekretær Reidun Kjelling Nybø og tidligere sjefredaktør i VG, Bernt Olufsen.

 

Tirsdag 15. okt  - Etisk kræsjkurs

Trenger du trening i etiske problemstillinger som dukker opp i redaksjonen? Vårt kræsjkurs er en eneste lang treningsøkt i virkelige og tenkte dilemmaer. Her får du juridiske og etiske huskeregler for operative redaksjonelle ledere. Det blir massevis av praktiske øvelser og ”presseetikk på direkten”, i tillegg til en gjennomgang av de viktigste reglene og ”fellene”. Dette kurset passer særlig for frontsjefer, vaktsjefer, nyhetsredaktører og andre operative redaksjonelle ledere.

Kursledere: generalsekretær Arne Jensen, ass. generalsekretær Reidun Kjelling Nybø og VG-vaktsjef Ken André Ottesen.

Tirsdag 22. okt  - Redaktør på sosiale medier

Sosiale medier gir store muligheter og utfordringer. På dette kurset får du gode råd og verktøy til å unngå fellene og utnytte fordelene. tar for oss de viktigste utfordringene knyttet til redaktører og journalisters bruk av sosiale medier – etikk, opphavsrett, kildekritikk. Du får også nyttige tips om hvordan du selv – og medarbeiderne dine - kan utnytte sosiale medier best mulig – og hvordan dere bør opptre der.

Kursledere: Ingeborg Volan, redaktør for leserutvikling i Dagens Næringsliv, Ingrid Nergården Jortveit, rådgiver i Pressens Faglige Utvalg/Norsk Presseforbund og Arne Jensen, generalsekretær i Norsk Redaktørforening.

Mandag 28. oktober – Ta bedre vare på tiden din

Ta knekken på tidstyvene og bli en mer effektiv utgave av deg selv!
Målgruppe: alle som trenger mer struktur i jobbhverdagen.

Kursleder: Frode Reksten, daglig leder for Condeco. Les mer her 

FELLES PÅMELINGSSKJEMA FINNER DU HER.

 Alle kursene holdes i de nye lokalene til Oslo Media House i Posthallen i Oslo og varer fra kl 12-18. Kursmodulene koster kr 1500 per del. 

NB! Påmeldingen er bindende.