Slik bygger du en organisasjonskultur som rocker!

"Welcome to the band"! Slik ønskes nyansatte velkommen til Forgerock i San Fransisco. Lasse Andresen fra Stavanger har klart å skape en organisasjonskultur det lukter svidd av. Adgangskortet til ansatte i Forgerock er utformet som et backstage-pass, og hvert år reiser medarbeiderne på rockefestivaler på teambuilding. 8. mai kommer Lasse til Bergen for å dele sin rocka organisasjonskultur.

Han har blitt kalt Norges ukjente IT-stjerne, og har hentet inn hundrevis av investeringsmillioner til sitt selskap Forgerock. Lasse Andresen er Stavanger-mannen som ville bli rocker, men som endte opp med å rocke IT-verdenen med nyskapende AI-teknologi. Forgerock arbeider utelukkende med digital identitet, og har laget en plattform for tilgangskontroll, lagring og administrasjon av identiteter. 

Rockeren Lasse har ikke bare skapt et suksessfullt selskap i verdensklasse, han har også skapt en organisasjonskultur det lukter svidd av. Nye ansatte ønskes velkommen med «Welcome to the band», og adgangskortet er utformet som et backstage-pass. En gang i året reiser alle ansatte på rockefestivaler.

Lasse ledet Forgerock som administrerende direktør gjennom hele oppstartsfasen, og er fortsatt i i ledelsen som CTO. Selskapet har nå vokst til over 550 ansatte i kontorer rundt om i verden, og har etablert en kundebase på over 800 Global Fortune 5000-selskaper, inkludert Thomson Reuters, GEICO, Philips, BBC, Comcast og Toyota. I tillegg er noen av de største landene i verden avhengig av ForgeRocks identitetsplattform for å beskytte borgere og digitale eiendeler, som støtter godkjenning og autorisasjon for en rekke offentlige tjenester. Lasse er også mentor og coach for Nordic Innovation House sine porteføljeselskaper og rådgiver ved StartupLab.

Medieleder 2019 er vårens viktigste møteplass for medieledere. Konferansen arrangeres av Nr i samarbeid med MBL, og NRs landsmøte arrangeres som en del av programmet. Konferansen arrangeres 8. mai i Bergen, rett i forkant av Nordiske Mediedager. Vi a NR får du spesialpris på mediedagene.

Meld deg på her.

Les mer om konferansen her.