Marius Karlsen innleder på den faglige delen av Oslo Redaktørforenings årsmøte 6. mars. 

(Foto: Liv-Runi Antonsen/Francisco Nogueira)

Teknologi, årsmøte og prisutdeling på Sommerro

Mandag 6. mars arrangerer Oslo Redaktørforening årsmøte på Sommerro. Først blir det innledning og debatt om teknologi. Deretter blir det ordinært årsmøte og til slutt middag og kåring av Årets redaktører i Oslo og Akershus.

Har du husket å melde deg på ORs årsmøte? 

MELD DEG PÅ HER.

Sjekk om du er påmeldt her. (Oppdatert pr 1. mars).

Påmeldingsfrist: 1. mars.

Møtet starter kl 17.00. Først får vi en time med teknologi. Marius Karlsen fra Helt digital innleder om hvor plattformene kommer til å være om 12,24 og 48 måneder. Hvordan klare å være i forkant av utviklingen? Og hvordan vil utviklingen forme redaktørrollen?
Etter Karlsens innledning, blir det en samtale ledet av Martin Gedde-Dahl, journalist i Morgenbladet. Disse deltar: Hildegunn Soldal, nettsjef i NRK, Gard Steiro, ansvarlig redaktør i VG og Espen Andersen, utviklingsredaktør i Kommunal Rapport. 

Marius Karlsen har bakgrunn fra mediebransjen, hvor han i over 20 år har jobbet som journalist og redaktør. Han har jobbet med innovasjon i Polaris Media og sittet i Kringkastingsrådet. I 2015 lanserte han Norges første betalte nyhetsbrev hvor temaet er digitale og sosiale medier. 

Kl 18.00 blir det formelt årsmøte. Her er årsmøtedokumentene.
Etter årsmøtet blir det middag og kåring av årets redaktører i Oslo og Akershus. Her er de nominerte.