16. -
oktober
26.
mai

Etisk kræsjkurs

Et kurs fylt med juridiske og etiske huskeregler og caser for operative redaksjonelle ledere.

Trenger du trening i etiske problemstillinger som dukker opp i redaksjonen? Vårt kræsjkurs 16. oktober er en eneste lang treningsøkt i virkelige og tenkte dilemmaer. 

Her får du juridiske og etiske huskeregler for operative redaksjonelle ledere. Det blir massevis av praktiske øvelser og ”presseetikk på direkten”, i tillegg til en gjennomgang av de viktigste reglene og ”fellene”.

Dette kurset passer særlig for frontsjefer, vaktsjefer, nyhetsredaktører og andre operative redaksjonelle ledere.

MELD DEG PÅ HER!

En av kurslederne er VG-vaktsjef Ken André Ottesen, bokaktuell med "ja, vi elsker" ei bok spekket med morsomme eksempler fra norske lokalaviser. Men i denne sammenhengen er det særlig erfaringen fra VG- og  BA-desken Ken André bruker når han syr etiske dilemmaer for deltakerne. De to øvrige kurslederne er generalsekretær i NR, Arne Jensen og assisterende generalsekretær Reidun Kjelling Nybø. 

NR Kompetanse er Norsk Redaktørforenings kortkursserie med praktisk rettede kurs beregnet på redaksjonelle ledere. Kurset arrangeres 16. oktober 2018 på Oslo Media House i Skippergt 26 fra kl 12.00 til kl 18.00.

Kurset koster 1500 kr. NB – påmeldingen er bindende!

I utgangspunktet er kursene beregnet på NR-medlemmer, men man kan også melde på personer i redaksjonelle lederstillinger som kvalifiserer til NR-medlemskap (typisk her er operative redaksjonelle ledere som vaktsjefer, frontsjefer og redigerere.)