Khadija Patel og Anette Trettebergstuen kommer til Medieleder. Møteledere er Jane Throndsen og Rima Iraki. (Foto: NRK/VG/IPI/Ilja C. Hendel, KUD)

Gjør deg klar for Medieleder 2023!

10. mai møtes vi til fag og fest i Bergen. I år handler det om pressefrihet, teknologi, ledelse og mediepolitikk. Meld deg på Medieleder-konferansen her. Samtidig har du mulighet til å melde deg på Nordiske Mediedager 10.-12. mai til spesialpris. 

MELD DEG PÅ HER!

Pressefriheten er truet i mange deler av verden. Utviklingen går feil vei i mange land som tidligere har hatt frie og uavhengige medier. Hvordan møter vi disse utfordringene? Det blir tema når den sørafrikanske gravejournalisten og redaktøren Khadija Patel åpner Medieleder 2023. Patel er styreleder for pressefrihetsorganisasjonen International Press Institute og har bakgrunn blant annet fra fra BBC World News, Sky News og Al Jazeera.

Hvordan vil medieminister Anette Trettebergstuen følge opp utfordringene hun har fått fra bransjen når det gjelder tek-gigantene? Det får vi vite mer om når hun kommer til Medieleder og deltar i en bred mediepolitisk debatt.

I tillegg lover vi en omfattende teknologi-bolk, en lærerik sesjon om ledelse og som vanlig gode eksempler fra mediehusene.

Konferansen ledes av Rima Iraki, programleder i NRK og Jane Throndsen, redaktør for VG + digitale historier. I tillegg kommer Derek Andre Bjølgerud, redaktør for tv2.no til å lede den mediepolitiske debatten.

Som vanlig er Medieleder et samarbeid mellom Mediebedriftenes Landsforening (MBL) og Norsk Redaktørforening (NR). Med i programmet er derfor også landsmøtet til NR og årsmøtet til MBL.

Medieleder 2023 arrangeres onsdag 10. mai fra kl 09.30 til kl 17.15 på Hotel Norge. Kvelden før, kl 20.00 tirsdag 9. mai, blir det kom-sammen-arrangement på Hotel Norge i regi av Norsk Redaktørforening. Rett etter konferansen 10. mai blir det åpning av Nordiske Mediedager i Grieghallen. Seinere samme kveld er det tid utdeling av Medieprisene i regi av MBL. 

Dette skjer i Bergen:

  • 9. mai kl 20.00 - Kom-sammen-arrangement på Hotel Norge. Norsk Redaktørforening er vertskap for samlingen med mat og drikke, mingling og faglige innslag. Deltakelse koster 850 kr.
  • 10. mai kl 09.30 - Medieleder 2023 på Hotel Norge. Deltakeravgift: kr 2500 eks mva.
  • 10. mai kl 18.00 - Åpning av Nordiske Mediedager i Grieghallen. Alle som er påmeldt Medieleder kan delta her.
  • 10. mai kl 19.30 - Medieprisene deles ut på Ole Bull Scene. Kryss av på påmeldingsskjemaet slik at du er sikret informasjon om når billettsalget til prisfesten starter.
  • 10.-12. mai - Nordiske Mediedager i Grieghallen. Du som deltar på Medieleder 2023 og er medlem i NR eller en ansatt i en MBL-bedrift får spesialpris på Nordiske Mediedager (kr 5900 eks mva).

MELD DEG PÅ HER!

Via påmeldingsskjemaet kan du også bestille overnatting på Hotel Norge. Overnatting betales direkte på hotellet.

NB! Det er kun dersom du melder deg på mediedagene via vårt påmeldingsskjema og er deltaker på Medielederkonferansen at du får denne spesialprisen. 

Vi gleder oss til å se deg i Bergen i mai!

Har du spørsmål - kontakt en av oss i NR-sekretariatet:

Solveig Husøy, ass. generalsekretær - solveig@nored.no - 91150884

Reidun Kjelling Nybø - generalsekretær - rkn@nored.no - 91105511