Kursleder Turid Odette Aasen (t.h.) har mange års erfaring med leder- og organisasjonsutvikling fra AFF og Mercuri International. Nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2 deltar også og deler sine erfaringer fra vanskelige samtaler.

Kurs 9. april - Bli en kløpper på vanskelige samtaler!

Det er fristende å utsette de vanskelige samtalene med medarbeiderne dine. På kurset 9. april får du praktiske tips og verktøy til å takle konflikter med medarbeiderne. 

Kurset er en del av NR Kompetanse og arrangeres på Oslo Media House i Skippergt 26 (kort vei fra Oslo S) tirsdag 9. april kl 12-18. Meld deg på her, så sender vi ut mer informasjon når det nærmer seg.

Det skal handle om håndtering av "vanskelige” medarbeidere og gjennomføring av ”vanskelige samtaler”. Vi prøver oss gjennom praktiske øvelser, og bruker deltakernes egne erfaringer og problemstillinger. Det blir også en egen bolk om hvordan man takler samtaler knyttet til seksuell trakassering. 

Kursleder Turid Odette Aasen har mange års erfaring med leder- og organisasjonsutvikling fra AFF og Mercuri International, hun er opptatt av kommunikasjon og operativ ledelse og har jobbet med endringsprosesser og ledergrupper.  Turid har i dag eget konsulentselskap og arbeider blant annet som frilanser og rådgiver for AS3 Transition og som nettverkskonsulent for AFF. Hun har vært brukt flere ganger tidligere, og med meget gode tilbakemeldinger fra deltakerne. 

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2 deltar også og deler sine erfaringer fra vanskelige samtaler.

Kurset koster kr 1500. Du melder deg på her. NB - bindende påmelding!

Her finner du hele kursmenyen til NR kompetanse i 2019